Om u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van cookies. Wilt u eerst meer informatie over onze cookies klik hier. × Melding sluiten

Nu beschikbaar; MeisterSinger NL Edition 2016 – Limited Edition en het verhaal achter deze modellen.

De traditie in Nederland van het Duitse horlogemerk MeisterSinger, is het jaarlijkse speciaal ontworpen Limited Edition model. Als horlogeliefhebber krijgt u de kans om binnen dit bijzondere horlogemerk, één van de gelimiteerde horloges te bemachtigen.

De bijzondere collectie van MeisterSinger loopt uiteen van de N° 01 tot de bijzondere Salthora Transparent, maar de basis is sinds het begin altijd gelijk gebleven. Het concept met één wijzer biedt rust in de hectische wereld vandaag de dag. Ook dit principe is altijd terug te zien in de NL Limited Editions. Vele creatieve ideeën zijn verwerkt in de verschillende versies, maar die ene centrale wijzer is altijd gebleven.

116 exemplaren, stuk voor stuk bijzonder!

De MeisterSinger Limited Edition 2016, bekijk direct alle details van het horloge!

Dit jaar zijn er 116 exemplaren gemaakt, nadat het er vorig jaar 115 waren. Het aantal groeit mee met de jaren, maar zal ten alle tijden bijzonder blijven. De 2016 Edition kenmerkt zich met name door de kleurencombinatie en de speciale zadel lederen band. De sprankelende blauwe wijzerplaat met witte uuraanduiding en rode datumaanduiding zorgt voor een luxe en sportief design. Uiteraard is de kroon, net als de voorgaande Limited Editions, aan de linkerzijde van het horloge geplaatst.

Bijzondere details

Het leuke aan de Limited Editions van MeisterSinger is dat de kleurencombinaties en uitvoeringen niet voorkomen bij andere series in de collectie. Zo zijn er nog nooit rode indexen verwerkt op de blauwe wijzerplaten. Het uurwerk is aan de achterzijde zichtbaar door het met glas uitgevoerde kastdeksel. Hierdoor ziet u het echappement van het uurwerk zijn werk doen.

De gangreserve van het horloge draagt er zorg voor dat u het horloge na een dag dragen rustig op uw nachtkastje kunt leggen, waarna u het horloge zonder zorgen de volgende dag weer om kunt doen. Door het bewegen van uw horloge op uw pols, spant de veer zich steeds verder aan, waardoor het uurwerk in staat is verder te lopen. Dit zonder dat het uurwerk in beweging gehouden hoeft te worden op uw pols.

Naast het hoogstaande Zwitserse kwaliteitsuurwerk, zorgen de hoogwaardige edelstalen horlogekast en het saffierglas ervoor dat het een zeer draagbaar horloge wordt. U kunt het horloge dagelijks zonder problemen dragen, aangezien het saffierglas niet krast, de horlogekast zeer stevig is en het uurwerk middels een anti-shock systeem wordt beveiligd voor schokken.

De horloges zijn met een oplage van 116 stuks zeer beperkt verkrijgbaar. Wij hebben het model 058/100 en 071/100 binnen mogen krijgen. Indien gewenst kunt u het gewenste Limited-nummer bestellen.

Ook Ab Rikkoert krijgt een brede glimlach bij het zien van de nieuwste Limited Edition.

Tip: Bekijk ook eens de NL 2015 Limited Edition van MeisterSinger, met een unieke bruin-grijze kleurstelling.

De kracht van de NL Limited Editions

De Limited Editions van MeisterSinger hebben door de jaren heen naam opgebouwd. De bijzondere designs, smaakvolle kleurstellingen en kwalitatieve uurwerken zorgen ervoor dat het hart van een horlogeliefhebber harder gaat kloppen. Door gebruik te maken van bestaande uurwerken, weet MeisterSinger zeker dat de kastopbouw in de smaak zal vallen bij horlogeliefhebbers. Daarnaast is het ook voor niet pure liefhebbers een ware lust voor het oog. Zoals hieronder te zien zijn de mechanische horloges met automatisch uurwerk goed te combineren met een mooi pak of overhemd en in de vrije tijd met een net T-shirt of polo. De horloges hebben een sportieve look met een hoogwaardige afwerking, waardoor het tijdens vele gelegenheden prettig gedragen kan worden.

NL Limited Edition modellen van de afgelopen drie jaar.

Mocht uw hart sneller gaan kloppen bij het zien van het horloge en het lezen van deze blog, dan kunt u altijd meer informatie vinden op www.horlogehuis.nl. Of kom een keer gezellig langs in onze winkel en ontvang al het advies en de informatie van één van onze enthousiaste medewerkers. U kunt dan direct de bijzondere plek bekijken, die het horloge inneemt in onze MeisterSinger collectie. Neem de tijd om uw keuze te maken ligt volledig in lijn met de visie van MeisterSinger, want alleen tijd is relatief.

Terug

Telefonisch bestellenInfo/Telefonisch bestellen

Gemakkelijk, snel en eenvoudig!

Wilt u telefonisch bestellen, reserveren of heeft u een vraag hierover? Dan kunt u bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Wij vragen u het artikelnummer bij de hand te houden, zodat onze medewerkers u direct verder kunnen helpen.

Telefoonnummer: 0182-382651

*Telefoonkosten volgens lokaal tarief, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag (9:00 - 17:00).

FeedbackFeedback

Vragen, klachten of verbeteringen?

Ondervindt u problemen met de website of heeft u verbeteringen, vragen of klachten? Stuur ons dan een e-mail door op de onderstaande knop te klikken.

Stuur ons een e-mail

*Wij streven ernaar u binnen twee werkdagen een reactie te sturen.